Счетоводна къща Контабил Русе

Услуги

Счетоводна къща „КОНТАБИЛ“ ЕООД е изцяло специализирана в предоставяне на счетоводни услуги в град Русе и окръга. Фирмата извършва пълна гама от всички счетоводни дейности, без значение от вида и сложността на организацията ви. В състояние сме да предложим на клиентите услуги за управление на административни процеси, които са пряко свързани с обработката на възнагражденията на служителите и поддръжката на техните трудови досиета.

Когато друг се заеме с изпълнението на всички административни задължения, то вие ще имате възможността да се фокусирате пълноценно върху правилното управление на човешкия ресурс. Това води след себе си по-добър контрол над ситуацията и много по-високо ниво на конфиденциалност, които са в основата на добре разработен бизнес, стремящ се към върхова позиция.

Какви са нашите услуги?

Услуги
Цялостно счетоводно обслужване:
текущо счетоводно отчитане, предоставяне на резултатна информация и годишно приключване;
Услуги
Услуги, свързани с персонала, ТРЗ и личен състав, трудови договори и самоосигуряващи се лица;
Услуги
Изготвяне и подаване на декларации за ИНТРАСТАТ;
Услуги
Изготвяне и подаване на декларации за статистиката в Националния Статистически Институт (НСИ);
Услуги
Изготвяне и подаване на декларации за Инспекцията по труда;
Услуги
Регистрация по ДДС;
Услуги
Извършване на промени в Търговския регистър по партидата на търговеца – адрес, капитал, прехвърляне на дружествени дялове и др.
Услуги
Заверка на осигурителни книжки в НОИ;
Услуги
Данъчна защита при ревизии на физически лица;
Услуги
Консултации в областта на счетоводството и данъците.
Услуги
Изготявне и подаване на всички видове данъчни и осигурителни декларации в Националната агенция за приходите (НАП);
Услуги
Изготвяне и подаване на данъчни декларации за данъка върху добавената стойност;
Услуги
Представителство в НАП при проверки и ревизии, данъчна защита;
Услуги
Изготвяне и подаване на декларации за Българската Народна Банка (БНБ);
Услуги
Представяне на болнични листове в Националния Осигурителен Институт (НОИ);
Услуги
Регистрация на дружество с ограничена отговорност в Търговския регистър (ЕООД и ООД);
Услуги
Подаване на Годишни Финансови Отчети в Търговския Регистър;
Услуги
Други административни услуги, като например получване на Удостоверения от НАП, на Удостоверения за актуално състояние от ТР, подаване на декларации в Комисията за защита на личните данни и Дирекцията за финансово разузнаване към ДАНС;
Услуги
Данъчно планиране;

Това е целият списък с услуги, които предлагаме на съвременния, мотивиран и прагматичен гражданин, стремящ се към това да развие своя бизнес до ниво, за което някога е мечтал.

Защо да изберете услугите на счетоводна къща „Контабил”?

Живеем в изключително динамичен свят, в който качеството на услугата е в епицентъра на развитието и успеха на всяка една компания. Основният ни приоритет се гради върху това да подхождаме индивидуално, спрямо предпочитанията на потребителите. Важно е да освобождаваме клиента от допълнителни грижи, като резултат от усилията, които полагаме.

Много хора са предубедени към това, но истината е, че процъфтяването на бизнеса се свързва с откриването на правилния стратегически партньор. Единственото, върху което е редно да се фокусирате, е основната дейност, с която се занимавате. „Контабил” ще се заеме с административните дела във фирмата.

За нас счетоводството съвсем не се изразява в това да въвеждаш и обработваш документи. Не забравяйте, че стабилни, коректни и приятелски взаимоотношения се градят върху доверие, преди всичко.

Избирайки „Контабил” град Русе, то вие помагате на бизнеса си да отговори на своите настоящи нужди и да го подготвите за бъдещето!

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах