Счетоводна къща Контабил Русе

Контабил Русе, счетоводни услуги - За нас

Искате ли бизнесът ви да се превърне в един от най-проспериращите и бързо развиващи се? Имате реалната възможност да постигнете нечувано добри резултати, възползвайки се от добър счетоводител. Предлагаме ви услугите на счетоводна къща „КОНТАБИЛ“, намираща се в град Русе. В нейно лице ще откриете лоялен и компетентен партньор, способстващ за това да постигнете максимума. Бъдете с няколко крачки пред конкурентите и действайте винаги целенасочено и с план. Опитните и високо специализирани служители са в готовност да съдействат безотказно за разрешаването на най-сложния казус.

Какви са нашите принципи?

Наясно сте, че за да просъществува една фирма на пазара дълги години, така както „Контабил”, то тя се нуждае от умело водене на счетоводство. В противен случай не би успяла да се превърне в предпочитан партньор от хиляди граждани. Тук следва да упоменем всички онези принципи, залягащи в епицентъра на политиката ни.

 • Имаме сериозно отношение към дейността и услугите, които изпълняваме;
 • Работното ни време е неразривно свързано с вашите нужди;
 • Предпазваме партньорите си от прилагане на проблемни практики;
 • Откриваме слабите места в отчетността на фирмата ви;
 • Ние сме вашият най-добър консултант;
 • Предлагаме конфиденциалност.
About Us

Кои са основните видове услуги, които „КОНТАБИЛ“ извършваме?

Счетоводно обслужване

Текущо счетоводно обслужване и годишно приключване

Счетоводно обслужване

Изготвяне и подаване на данъчни и осигурителни декларации и на декларации за ДДС

Счетоводно обслужване

Регистрация в Търговския Регистър на дружество с ограничена отговорност в Търговския регистър (ЕООД и ООД)

Счетоводно обслужване

Услуги, свързани с персонала, ТРЗ и личен състав, трудови договори и самоосигуряващи се лица

Счетоводно обслужване

Представителство в Националната Агенция за Приходите (НАП) при проверки и ревизии

Изброените счетоводни услуги са адресирани към фирми от Русе.

Те включват още:

 • организация и контрол на документооборота и издаването на първични счетоводни документи;
 • фактуриране;
 • осигуряване на резултатна финансова информация;
 • следене на разчетните сметки за вземания и задължения с доставчици и клиенти;
 • изготвяне на трудови договори и на ведомости за заплати на персонала;
 • управление на складово стопанство;
 • вътрешен контрол;
 • данъчно планиране.

Нашата цел не е просто да предложим на гражданите набор от услуги, до които всяка една счетоводна къща осигурява достъп, но и да осигурим гладко функциониране на фирмата при взаимоотношенията й с всеки държавен и контролен орган, както и с клиентите, доставчиците, банките и персонала.

Открит диалог

Ако в прилаганите от Вас данъчни и счетоводни практики открием възможни проблеми за Вашия бизнес, то бъдете сигурни, че веднага ще разберете за тях и ще ви предложим подходящ начин за тяхното разрешаване.

Защо да изберете счетоводна къща „КОНТАБИЛ“ за счетоводни услуги в Русе?

Когато човек избира даден партньор, то той се уповава на няколко съществено важни фактори. В случая изборът не би могъл да ви затрудни, тъй като предимствата на тази фирма превъзхождат по брой тези на останалите конкуренти. Това нейно надмощие я превръща в тотален лидер на счетоводния пазар. Търсейки повече информация за цялостното име и политика на фирмата, то вие ще попаднете единствено на положителни мнения, отзиви и оценки, от страна на клиентите.

Дългогодишният опит ни е позволил да се справяме и с най-заплетените казуси, така че клиентът да бъде доволен от крайният резултат. За нас е повече от важно всеки инвестиран лев, от страна на потребителите, да бъде оправдан

Практически опит

Голям практически опит в резултат на решаване на различни проблеми в голям брой разнородни фирми

Икономия на средства

Икономия на средства, свързани с разходи за работно място на счетоводител, компютри, изчислителна техника, програмно осигуряване и софтуер, които в една счетоводна кантора се разпределят между повече клиенти

Счетоводна къща

Относителната независимост на счетоводната къща от конкретния клиент й позволява да дава безпристрастно мнение за дейността му, което прави счетоводната услуга по-надеждна

Като резултат от всичко това, то вие получавате далеч по-надеждна и по-качествена услуга, тъй като „КОНТАБИЛ“ успява да организира дейността си ефективно и по възможно най-прекия и правилен път.

Тези предимства не са за подценяване. Именно заради тях някой от големите фирми, притежаващи собствен счетоводен отдел, често се случва да прибягват до услугите на външен счетоводен отдел, като независим консулт.

Бъдете сигурни, че големият мащаб на една счетоводна къща има за цел да й осигури много по-добро познаване не само на законодателството, но и по-голям опит като цяло. Той, на свой ред, съдейства за разплитане на сложни казуси и трудни ситуации.

собствен софтуер

Фирмата, със седалище град Русе, притежава и свой собствен софтуер с разработени програмни продукти, които са създадени специално за компанията. Те позволяват и допринасят за увеличаване качеството, скоростта, ефективността, и сигурността по време на работа. Разполагането със собствена счетоводна програма е само един от много бонуси, които потребителите получават, избирайки нашите професионални услуги. Разполагаме с програма за фактуриране, безплатна за клиентите на фирмата, в която могат да издават фактури. Програмата осигурява постоянен достъп до счетоводната информация и до всички справки.

Искате ли да си помогнете сами, преди да сте избрали професионалните услуги на счетоводна къща?

Разгледайте блога, в който сме включили едни от най-често срещаните проблеми, трудности и решения при откриване и ръководене на фирма. За пълноценно съдействие и максимални резултати съветваме да се свържете час по-скоро с нас.

блог

Бъдете сигурни, че всяка една трудност ще остане в миналото, а бизнесът ви ще достигне до най-върховата си точка. Важно е да мислите разумно и да действате прагматично. Модерният гражданин избира прекият път за достигане до финалната права. Бъдете част от това общество.

Избирайки „КОНТАБИЛ“ за счетоводни услуги, то вие ще получите онези сигурност и спокойствие, които заслужавате.
Ние ви предлагаме, вие решавате!

Избирайки „КОНТАБИЛ“ за счетоводни услуги, то вие ще получите онези сигурност и спокойствие, които заслужавате.
Ние ви предлагаме, вие решавате!

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах