Счетоводна къща Контабил Русе
< Назад

Полезно

.

Справки за местните данъци в Русе - Счетоводна къща ...

23.01.2017

Справки за местните данъци в Русе - Счетоводна къща ...

Справки за местните данъци, такси и осигурителни вноски в Русе. Активирайте електронната услуга на НАП и ползвайте своя електронен подпис или ПИК.

В електронните услуги на НАП има възможност да се проверяват задълженията за данъци и осигурителни вноски към НАП и натрупаните лихви към момента, както и образуваните изпълнителни дела от публичен изпълнител.

Макар че местните данъци не се админиистрират от НАП, общините предоставят на НАП информация за задълженията за местни данъци и такси.

Първоначално в сайта на НАП нямаше информация за задълженията за местни данъци и такси за Община Русе, а само за някои общини. Вече електронните услуги на НАП са актуализирани и включват актуалните задължения за местни данъци и такси в Русе за 2017 г.

Информацията е достъпна в портала за електронни услуги на НАП с електронен подпис или с ПИК. И в двата случая е необходимо да се отиде до НАП - Русе за да се активира услугата.

След това трябва да се избере "Достъп до информация за местни данъци и такси", "Справка за задълженията за МДТ с възможност за извършване на плащане".

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах