Счетоводна къща Контабил Русе
< Назад

Полезно

.

За избора на счетоводна програма

30.12.2016

За избора на счетоводна програма

За избора на софтуер и подходяща счетоводна програма. Новаторството в счетоводна къща Контабил - повишена функционалност, приложение и практичност.

Съществена част от счетоводната работа се извършва с помощта на счетоводната програма. С колкото по-добър софтуер разполага счетоводството, толкова по-добре работи. Ние познаваме добре наличните решения на пазара и никое от тях не ни задоволи. Счетоводните програми, вместо да помагат, са направени по начин, който принуждава счетоводителите да се съобразяват с тях. Освен това в програмите липсват редица функционалности. Също се случва много често поради липса на връзка между програмите едни и същи данни да се въвеждат по няколко пъти. Затова ние решихме да направим своя счетоводна програма, макар че инвестицията е несравнимо по-голяма от закупуването на някоя от популярните програми. Ние използваме своята счетоводна програма от повече от 2 години.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах