Счетоводна къща Контабил Русе
< Назад

Полезно

.

За избора на счетоводна програма

30.12.2016

За избора на счетоводна програма

За избора на софтуер и подходяща счетоводна програма. Новаторството в счетоводна къща Контабил - повишена функционалност, приложение и практичност.

Съществена част от счетоводната работа се извършва с помощта на счетоводната програма. С колкото по-добър софтуер разполага счетоводството, толкова по-добре работи. Ние познаваме добре наличните решения на пазара и никое от тях не ни задоволи. Счетоводните програми, вместо да помагат, са направени по начин, който принуждава счетоводителите да се съобразяват с тях. Освен това в програмите липсват редица функционалности. Също се случва много често поради липса на връзка между програмите едни и същи данни да се въвеждат по няколко пъти. Затова ние решихме да направим своя счетоводна програма, макар че инвестицията е несравнимо по-голяма от закупуването на някоя от популярните програми. Ние използваме своята счетоводна програма от повече от 2 години.

Коментирай

Ако желаете да се свържем с вас, моля попълнете данните за контакт по-долу. Попълването е по избор. Данните за контакт няма да бъдат публикувани в сайта.

Все още няма коментари за тази новина. Напишете първия коментар

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах