Счетоводна къща Контабил Русе
< Назад

Полезно

.

КОНТАБИЛ - Предимства на технологичното счетоводство

22.08.2020

КОНТАБИЛ - Предимства на технологичното счетоводство

КОНТАБИЛ - Предимства на технологичното счетоводство – информационните технологии в услуга на бизнеса, гъвкавост, скорост, лесна комуникация и пестене на време

Времето, в което живеем днес с право може да се нарече Векът на високите технологии. Вече навсякъде има интернет с неограничен достъп и точки – дори и в дивата природа, откъдето може да влезем в глобалната световна информационна мрежа. Като използва съвременни средства – телефон, таблет, компютър, човек може бързо и лесно да прави поръчки, да плаща, да осъществява комуникация и кореспонденция, да включи или изключи от разстояние електроуредите вкъщи и още много други дейности. Всичко това става в реално време, само с едно натискане на съответната комбинация от клавиши на вашето устройство.

Технологичните решения, които улесняват нашето ежедневие важат в пълна  сила и за бизнеса, особено за финансово-счетоводната дейност и отчетност.

Ако някога счетоводителите често са били приравнявани с обикновени писари и свързвани с разлистване на тежки подвързани тефтери или справочници със ситно изписани сметки, то съвременното счетоводство е много по-различно. Макар основните счетоводни записвания и операции да са останали същите, то начина по който се осъществява самата дейност се характеризира с повишено качество, и съответно изисквания към упражняващите тази професия. Счетоводителят не е просто писар или сметководител, натискащ бутоните на сметачната машина. Той в повечето случаи се явява анализатор на протичащите процеси, съветник даващ своите удачни препоръки на собствениците, така че да се предпазят от неволни грешки. Често професията му изисква да познава определени нормативни актове и закони по-добре от самите юристи.

За да може да предложи качествено обслужване на своите клиенти, да отговаря на съвременните стандарти и променените изисквания, счетоводителят трябва да притежава задълбочени познания, свързани не само със счетоводната материя, но и техниката и технологиите, с които работи.

В КОНТАБИЛ предлагаме на своите клиенти технологично счетоводство в най-високо степен. В следващите редове ще изброим накратко нашите основни предимства, които се надяваме да ви помогнат в избора и да ви убедят, че ние сме най-доброто решение за вашия бизнес.

 

ПРЕДИМСТВА НА ТЕХНОЛОГИЧНО СЧЕТОВОДСТВО

 

Гъвкавост

Като използваме най-съвременните средства за електронна обработка и индивидуално разработени за нашата фирма програмни продукти, ние можем бързо и удобно да обработваме вашите документи. За целта е нужно само да ни изпратите сканирани копия с добро качество. Разбира се оригинала на хартия е за предпочитане, но това е по-скоро препоръчително, а не задължително условие.

 

Професионализъм

Нашият екип е от висококвалифицирани професионалисти, които работят заедно, следят случващото се с Вашата фирма и дават при необходимост съответните указания и препоръки. По този начин вие получавате адекватна и навременна информация, резултат от задълбочен анализ и споделяне на опит.

 

Пестене на време

За собствениците на фирми, които имат динамичен бизнес, който изисква почти във всяка свободна минута тяхното присъствие ходенето за най-малката дреболия до счетоводната кантора често се явява проблем. Ние ви предлагаме да спестите време посредством отлично разработената система на комуникация по електронна поща, уведомления чрез СМС или директно обаждане, когато въпросът е от изключителна важност или има риск да пропуснете определени нормативни срокове.

 

Намаляване на разходите

Контабил предлага най-ниски цени за счетоводно обслужване. Благодарение на екипната работа на нашите служители, документите ви се обработват бързо и качествено. Също така посредством възможностите за повишена комуникация обратна връзка спестявате от разходи, които бихте генерирали за да се придвижвате до офиса на кантората.

 

Висококачествен безплатен софтуер

Едно от нашите най-големи предимства е че предлагаме на своите клиенти безплатен софтуер свързан с издаването на фактури. Удобен, гъвкав и лесен, той ви позволява да съставяте без много усилия своите документи. А при възникнали проблеми, нашите програмисти, ще реагират във възможно най-кратки срокове.

 

Навременна и полезна информация

За да е успешен един бизнес той трябва да разполага с навременна информация. Ние от Контабил Ви предоставяме, не само чисто технически данни свързани със финансово счетоводната отчетност, а и добре поднесени отговори и информация по актуални въпроси възникващи в областта на данъчно-осигурителните и трудови отношения.  Всички важни и актуални промени и казуси, които считаме, че ще са ви полезни, ние изнасяме на страниците на нашия електронен сайт.

Глобализацията и съвременния бизнес, ерата на интернет и новите, високи технологии позволяват счетоводството да се води дистанционно, да се спестява времето, както на клиентите, така и на счетоводителите. Като прехвърлите на нас от КОНТАБИЛ грижата за своето счетоводство, вие ще си осигурите повече време, за да развивате успешно своя бизнес и да спестите част от разходите си.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах