Счетоводна къща Контабил Русе
< Назад

Полезно

.

Счетоводство по време на пандемията от КОВИД

23.11.2020

Счетоводство по време на пандемията от КОВИД

Счетоводни услуги по време на пандемията от коронавируса КОВИД-19 за фирми, борещи се за оцеляване по време на всеобща криза

С настъпването на есента и застудяването на времето се увеличиха случаите на пациенти, заболели от вируса Ковид-19. С цел опазването живота и здравето на населението в страната бяха въведени редица противоепидемични мерки. Тяхната степен и сила на отделните места се определя според броя на заболелите. Това доведе до обособяването на така наречените “червени зони”, в които за съжаление вече спада и град Русе.

Един от основните моменти в борбата с вируса Ковид 19 е свеждането до минимум контактите  и преминаване към алтернативни форми на работа, които  намаляват риска от струпване на много хора на едно място.

Разбира се стопанския живот в страната, свързаните с него процеси и услуги няма как да спрат да функционират. Тоталното затваряне  и изолация биха довели до много по-сериозна и тежка криза за цялото общество, отколкото би причинило заболяването сред населението.  В същото време разума и практическата необходимост изискват проява на самодисциплина и отговорност, както по отношение спазваните хигиенни мерки и използваните лични предпазни средства, така и при добрата организация на провежданите  дейности и операции. Сред тях безспорно важно място заема счетоводството на едно предприятие или фирма.

Използването на модерни технологии в счетоводство ни  позволява то да се води почти изцяло дистанционно, като осигуряваме и офис за контакт с клиентите. Новото време и нарастващия брой на пациенти с вируса Ковид 19 в град Русе поставят нови предизвикателства и въпроси пред фирмите за разрешаване.

Счетоводна кантора Контабил, е тясно свързана със средата, в която протичат основните стопански процеси,  и се стреми да предложи на своите клиенти поредица от най-добри решения и възможности. Сред основните фактори за успех на едно предприятие освен отличен мениджмънт и висококвалифицирани работници се нареждат и доброто и навременно счетоводно обслужване.

Какви са предимствата на нашата кантора при извършване и предоставяне на счетоводно-консултантско обслужване в условията на Ковид-19?

 1. Ефективно дистанционно обслужване.
  Като използваме съвременните средства за комуникации, високоскоростен интернет, компютърни технологии и възможности за бърз обмен на информация и данни, ние може да работим за вас от която и да е точка. Счетоводството може да се води както от офис на фирмата, така и дистанционно в така наречения хоум-офис без да се прекратява работа. Оттам могат да се работи също толкова ефективно, колкото и в офис на фирмата. Основната част от общуването между клиенти и счетоводители се извършва чрез електронна поща, посредством специално разработената от нас система за регистриране на проблеми и в разговор по телефон. В случаите, когато се налага клиентите да донесат документи или да подпишат формуляри, които са им нужни, това става в предназначените за тази цел офиси на фирмата, където се спазват всички хигиенни мерки и служителите ни са оборудване с лични предпазни средства.
 2. Гладко придвижване на възникналите работни казуси и задачи, без излишни сътресения и неудобства за клиента.
  Въпреки създадената ситуация продължаваме да работим без прекъсване и забавяне.
 3. Гъвкавост на предлаганото счетоводно обслужване.Предприетите противоепидемични мерки в условията на Ковид 19 карат много фирми да свият своя бизнес. В борбата за оцеляване всеки прави опит да намали максимално разходите, без това да се отрази на качеството на работата му и получаваното счетоводно обслужване. Цените, които се формират в счетоводна кантора Контабил са на база реализиран оборот, така че с намаляването на приходи, клиентите получават автоматична отстъпка. Цената на заплащаната счетоводна услуга се актуализира  на момента. Това  позволява на клиентите да запазят своето счетоводство в нашата кантора, при предлаганите добри условия и качествено обслужване, като заплащат по-ниска такса.
 4. Съдействие по оперативни програми.
  За да се преодолее кризата предизвикана с Ковид 19 и да подпомогне развитието на бизнеса, правителството прилага редица мерки. Една от тях е финансово помощ, получавана от оперативни програми на европейския съюз. Нашата кантора е насреща да съдейства на своите клиенти за привеждане на счетоводството според изискванията на държавните програми и мерки, така че те да се възползват от целевите мерки.
 5. Ниски атрактивни цени и високо качество на обслужване.

В условията на коронавируса Ковид-19, Контабил - Русе запазва ниските си и атрактивни цени атрактивни и в същото време без компромиси с качеството на счетоводните услуги.

КОНТАБИЛ осигурява на клиентите качествена и трайно ниска във времето цена на счетоводните услуги и им помага да си планират по-добре дейността и разходите.

Ако искате да сте спокойни и управляваното от вас предприятие да продължи да функционира ефективно по време на пандемичната обстановка, като ви се налага да осъществявате по-малко физически контакти и в същото време да получавате качествено счетоводно обслужване на атрактивни цени, свържете се с нас. Счетоводна кантора КОНТАБИЛ е вашият най-добър избор и бизнес-партньор на който може да доверите грижата за вашата фирма.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах