Счетоводна къща Контабил Русе
< Назад

Полезно

.

Програма за фактуриране - Счетоводна къща Контабил

20.02.2017

Програма за фактуриране - Счетоводна къща Контабил

Улеснение за нашите клиенти. Собствен софтуер за фактуриране и счетоводно обслужване. Клиентски модул - фактури за продажба и Протоколи за ВОП

КОНТАБИЛ ЕООД разполага със собствена програма за фактуриране. Ние използваме програмата във фирмата от години за издаване на фактури. Програмата е свързана с модула за счетоводство.

Сега завършихме клиентския модул, чрез който клиентите на фирмата могат да издават фактури за продажба и Протоколи за ВОП. Достъпът до програмата се осъществява онлайн, през интернет. Клиентите получават потребителско име и парола, чрез които могат да се логнат в системата. Системата е свързана с вътрешната база данни на контрагентите, валутите, валутните курсове и др. Има възможност за създаване на повече потребители за една и съща фирма, за които са дефинирани определени права. При приключване на счетоводен период, например месеца, фактурите се потвърждават, при което периодът се заключва и фактурите се прехвърлят във вътрешната програма за фактуриране и се осчетоводяват.

Достъпът до фактурирането е безплатен за клиентите на фирмата, но не се предлага като отделна услуга за фирми, на които не водим счетоводството.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах