Счетоводна къща Контабил Русе
< Назад

Полезно

.

КОНТАБИЛ – счетоводството за Вашия бизнес

15.05.2020

КОНТАБИЛ – счетоводството за Вашия бизнес

КОНТАБИЛ – счетоводството за Вашия бизнес и консултации за счетоводството, данъците, осигуряването и търговското право от самата регистрация на фирмата

С отпадането и намаляването на част от мерките, въведени във връзка с вируса Covid 19, фирмите преустановили дейността си отново ще се върнат към работния процес. Едновременно с това много предприемачи или желаещи да започнат малък семеен бизнес, ще се активизират, търсейки нови варианти и/или източници на доходи, които да подсигурят съществуването им в България.

Икономиката в страната е взаимосвързан процес, протичането на който зависи от участниците в него. Функционирането на един производствен отрасъл или сфера на услугите е неотменимо свързано с други. В същото време променената икономическа обстановка в резултат на противоепидемичните мерки ще доведе до преразглеждане на определени разходи, преценка кои са нужни и от кои може да се лиши предприятието. Все повече фирми ще търсят решения, които могат да оптимизират тяхната дейност, като в същото време им осигурят максимално качество на достъпна цена.

Счетоводната отчетност е изключително важна за всяка фирма. Чрез нея не само се отчитат разходите и приходите на предприятието, и се подават задължителните справки към органите на приходната администрация и други държавни институции и учреждения.

Счетоводството, организирано по-добър начин и извършвано от качествени специалисти е ценен помощник на управителите на фирмите в тяхната ежедневна дейност.  Възможността собствениците да получават адекватна информация за променената законова база, напомняния за крайни срокове, разяснения за различни процедури и помощ при решаване на различни документални и административни казуси е от изключителна полза за тях.

Наложилата се някога представа за счетоводителя, като един отчетник, който записва еднотипни операции, отдавна не е в сила. Динамичното ежедневие, новостите и възникващите ситуации изискват от счетоводителя освен да притежава аналитичен ум и  добри практически познания, да търси решения на ситуации и случаи, в които попадат обикновено неговите клиенти.

Без значение колко познания и опит имат собствениците на фирми, тяхната основна задача е да организират по същество своя процес, да извършат нужните срещи, контакти, производство и/или услуги, от които той зависи, а не да разлистват дебели книги и да четат купища нормативни актове, които в повечето случаи са неразбираеми за тях.

Собственикът на фирмата се нуждае от адекватни и практични съвети и решения, които могат да му помогнат да извършва дейността си по най-добрия начин. Ето защо ролята на доброто счетоводство е решаваща.

Контабил притежава екип от висококвалифицирани професионалисти, които осигуряват нужното за вашата фирма счетоводно, административно и консултантско обслужване. Благодарение на специално разработения за нашата кантора и клиенти софтуер, както и въведената система за комуникация и представяне на документи, се спестява време и ненужен разход на средства. Една крилата мисъл гласи: „Времето е пари!“.

А най-добрия начин, за да спестите своето време и да го използвате пълноценно е като поверите на нас грижата за своето счетоводство.

 

Какви са нашите предимства:

 1. Водене на дистанционно счетоводство на фирми от всички краища на България.
  Разработената от нас система позволя да обслужваме клиенти не само от град Русе и област Русе. Документите  може да ни изпращате сканирани или чрез куриер до офис на фирмата. Плащанията за предоставените счетоводни услуги се извършват по банков път. В случай, че се притеснявате оригиналите документите да не се изгубят или пострадат при изпращане по куриер, на определен период, който се уточнява допълнително в договора за счетоводно обслужване ви посещава наш служител.

 2. Изрядно счетоводство на добра цена
  Ние предлагаме атрактивни за българския пазар цени на счетоводните услуги. Благодарение на добрата екипна работа на всички наши служители, вие получавате качествено обслужване, без да плащате високи такси.
  Повече за нашите цени може да видите в сайта - КОНТАБИЛ - ЦЕНИ

 3. Представителство пред органите на Приходната администрация и други държавни институции при извършване на проверки.
  Проверките макар и необходими са често пъти неприятни и нежелани от собствениците на фирмите. Причините са, че често те самите или не могат да отговорят в пълнота на поставените от проверяващите въпроси, или изпитват силни притеснения. Ние ви предлагаме съдействие и представителство на фирмата при извършваните проверки.

 4.  Добра връзка счетоводител – фирма.
  Изключително много държим на добрата обратна връзка с клиентите. Разработената система за оповестяване чрез електронна поща и SMS, позволява да се сведат до минимум евентуални пропуски, и възникващите въпроси да се изясняват на момента. Това е гаранция за добрата наша и ваша работа.

 5. Предлагане на индивидуални решения съобразени с вашия бизнес или дейност.
  Осъществяването на всяка фирмена дейност е съпроводено и със съставянето на определени документи, без които тя няма как да се реализира. Тук влизат такива бланки и формуляри, които са свързани пряко с осигуряването на собственика, трудовите отношения с наетите работници, възнаграждения плащани на лица по граждански договори, отчитане на разхода на служебни автомобили, изготвяне на различни справки, образци, отчети и много други, които държавните органи и институции изискват по най-различен повод. Въпреки че в интернет пространството е пълно с всевъзможни образци, то в 90 процента от случаите те не са приложими, а следва да се обработят. Ние ще свършим това вместо вас, ще ви осигурим най-доброто документално обслужване, което ще улесни осъществяването на вашата фирмена дейност.

 6. Консултации по възникнали казуси, които засягат специфични ситуации.
  Нашите специалисти винаги в детайли разглеждат проблема и ви предлагат такова решение, което би било подходящо за вас. Отговорите се предоставят писмено по електронна поща.
  Възможни са и консултации по телефон или посещение в офиса и среща с ръководителя на Контабил, след подадена заявка.

 7. Разбираемо поднасяне на отговорите на нашите клиенти.
  Мнозина смятат, че колкото по-сложно обясняват дори прости неща на своите клиенти или цитират дословно параграфите на закона, това е признак за тяхното високо образование. Това в повечето случаи обаче само обърква клиента. Ние смятаме, че информацията трябва да бъде поднесена по достъпен и разбираем начин на нашите клиенти. Нашата работа е да ви обясним онова, което е написано в закона, така че да не допуснете грешка и да осъществявате дейността си при възможно най-добрите условия за вас.

 Счетоводна къща Контабил е тук за да ви предложи най-доброто за вашия бизнес на цени без конкуренция.

 За да се свържете с нас, може да използвате формата в сайта или да ни потърсите на адрес:

 
КОНТАБИЛ ЕООД

тел. 0878823677

email: office@contabil.bg

 

Офис 1

гр. Русе, бул. Цар Фердинанд 2, партер

вход откъм ул. Хан Омуртаг

зад Халите, до ресторант Болгар

Работно време: От понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа.

 

Офис 2

гр. Русе, бул. Цар Освободител 42, етаж 1

до автобусната спирка на Пантеона в посока към кръговото движение

Работно време: От понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа.

КОНТАКТИ

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах